Vastgoedbeheer & Exploitatie

Geen omkijken naar!

Ook voor woningbeheer en actief vastgoed management bent u bij Bindels Advies aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring als het gaat om financieel, administratief, commercieel en technisch beheer van onroerend goed met een woonbestemming. Wij zijn met name gespecialiseerd in kleinere projecten en kunnen u daarbij volledig ontzorgen.

Waarom uw vastgoed laten beheren?

Een van de redenen om uw woning(en) in beheer te geven is gemak maar vooral ook ontzorgen. U geniet van uw rendement uit uw beleggingen zonder dat u daar verder omkijken naar heeft. Een andere belangrijke reden is het fiscale aspect. Op het moment dat u meerdere objecten in uw bezit heeft en u daar geen actief werk voor verricht, kunnen hieraan interessante belastingvoordelen vastzitten, op het moment dat u uw vastgoed in beheer heeft bij een professionele vastgoedbeheerder.

Wij raden u aan e.e.a. met uw belastingadviseur op te nemen.

Wat houdt vastgoedbeheer in?

Goed werk leveren vereist uitstekend onderhoud

Goed en deskundig vastgoedbeheer geeft voordelen. Bindels Advies bewaakt uw portefeuille, zorgt voor zo laag mogelijke kosten, beheerst de risico’s en maximaliseert de opbrengsten.

De prijsvorming hangt af van een aantal punten zoals bijvoorbeeld het soort beheer en uw specifieke wensen. Eventueel hebben de aard, staat en omvang van het vastgoed invloed op de prijsvorming. De vergoeding die u betaalt aan Bindels Advies betreft een percentage van de ontvangen huur en overige inkomsten.

Wij maken een beheerovereenkomst op maat voor u en alle tarieven zijn exclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Op de overeenkomsten die u met Bindels Advies aangaat, zijn de algemene voorwaarden van Bindels Advies van toepassing.

BESTAANDE HUURDER

NIEUWE HUURDER