Referenties

Wat zeggen onze klanten?

De wereld verandert in een rap tempo. Iedereen moet mee, ook de banken. Jaren was Richard mijn adviseur bij mijn bank. Goede adviezen, duidelijke uitleg. Het
was altijd prettig samenwerken. Echter Richard vertrok bij de bank. Ik kreeg een nieuwe adviseur en vlot daarna werd weer gewisseld van adviseur. Dit gaf me geen prettig gevoel. Totdat ik weer in contact kwam met Richard die voor zichzelf begonnen was. Toen was de keuze snel gemaakt: één vaste contactpersoon voor overzicht van je financiële situatie, goede ondersteuning en advies voor nu en de toekomst.

Mijn financiële positie kwam in een compleet ander daglicht te staan. Ik moest heel snel handelen, knopen doorhakken en keuzes maken.
Een spannende tijd met de belangrijkste vraag : zijn mijn berekeningen juist geweest, kan het wel allemaal ? Hoe nu verder ?
Toen kwam Richard op mijn pad en hij rekende alles na. Mijn belangrijkste vraag kon hij volmondig beamen : mijn financiële wensen zijn goed haalbaar.
Een hele opluchting ! In deze razend snel veranderende wereld, blijft Richard verder meekijken en me adviseren, om mijn financiële positie gezond te houden.

Ik ben al een langere tijd erg blij met de geweldige financiële hulp van Richard Bindels. Ik wil even laten weten dat ik erg tevreden ben over de goede adviezen van Richard. Deze zijn goed onderlegd en hij kijkt erg goed naar de toekomst van jou als persoon. Daarnaast word ik geheel ontzorgd over de financiële situatie. Hij helpt mij goed het overzicht te houden over alles.
Dank je wel daarvoor.

“Richard is een echte financiële huisarts. Van veel, zo niet van alle financiële markten thuis.

Omdat hij bovendien makkelijk communiceert en snel schakelt is Richard een aangename Poortwachter die deuren kan openen die leiden tot snelle en vanzelfsprekende oplossingen voor soms ingewikkelde financiële vraagstukken.”

“Ik ken Richard ruim 25 jaar, hij is een man van afspraken.

Hij komt snel tot de juiste adviezen die afhankelijk zijn van de fase waarin de klant verkeert.

Richard is een echte netwerker. Hij kent veel specialisten om hem heen en schroomt niet deze specialisten desgevraagd in te zetten.”

“Richard Bindels heeft ons prettig, duidelijk en deskundig geholpen onze financiële situatie in kaart te brengen.

Van pensioen en hypotheek tot spaargeld en andere potjes. Dat heeft financiële rust in ons drukke leven gebracht.

En financiële rust brengt algehele rust.”

Wij hebben Richard Bindels advies gevraagd om mee te denken en met oplossingen te komen voor een voor ons belangrijk vraagstuk. Daar hebben wij geen moment spijt van.

Hij heeft dit supergoed gedaan. Richard is heel kundig en is heel breed onderlegd. Hij is daarbij een echt mensen-mens en dat voelt heel goed en schept vertrouwen. Dit is een compliment voor Richard.

Als investeerder word ik volledig ontzorgd en kan daardoor de dingen doen die ik leuk vind zonder mij zorgen te hoeven maken over huurders en dergelijke. Van begin tot het eind hebben wij de samenwerking als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Reactief wordt er zeer snel gereageerd maar ook pro-actief word ik van voorstellen voorzien waar we echt iets aan hebben en wat een absolute meerwaarde is.

We hebben de afgelopen weken zeer professionele hulp mogen genieten. We zijn echt een stuk wijzer geworden en hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Bindels Advies ervaren als een fijn bedrijf die zich aan de gemaakte afspraken houden.

Bij vragen/opmerkingen reageert Bindels Advies snel (meestal binnen één uur) en zorgt er voor dat eventuele ongemakken snel worden verholpen!

Na 2,5 jaar huurder te zijn geweest, hebben wij nu iets voor onszelf gekocht.

Via vrienden kwamen wij bij Richard terecht. Richard is laagdrempelig bereikbaar en blinkt uit in zijn doortastendheid. Binnen no time lag er een toekomstbestendig plan op tafel dat we meteen hebben kunnen uitrollen.